USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Луцька міська рада передала нацгвардійцям 5 квадрокоптерів MAVIC

24 Січня 2024 16:54
Луцька міська рада чи не щодень передає армійцям те, що сприяє посиленій боротьбі із російськими окупантами. Йдеться про спецобладнання на сотні тисяч гривень.

24 січня, реагуючи на лист керівництва військової частини 3066, міська рада в якості безоплатної допомоги забезпечила нацгвардійців безпілотними літальними апаратами: DJI MAVIC 3 FLY More Combo – 2 шт. DJI MAVIC 3 Т – 2 шт. DJI MAVIC 3 Е – 1ш.

Читати ще: Луцька міська рада передала воїнам чергову партію військового спорядження

За словами військових, ця техніка використовуватиметься у наступальних операціях на сході країни. Вона допоможе зберегти життя особовому складу та виконати поставлені бойові завдання.
Також днями міська рада передала для потреб військовослужбовців в/ч А4714, які виконують бойові завдання щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України від російського вторгнення, два квадрокоптери DJI MAVIC 3 Fly more combo, стільки ж квадрокоптерів DJI MAVIC 3 Thermal, два супутникові модеми Starlink та дві зарядні станції EcoFlow.

Допомогу отримали й представники військової частини А4718. Їм передали 20 FPV-дронів, один квадрокоптер DJI MAVIC 3 Fly more combo, дві зарядні станції Bluetti та 10 антитепловізійних плащів-пончо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 24 Січня 2024 17:35
Це міська рада передала за кошти місцях чи за кошти працівників міської ради? Уточніть будьласка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus