USD 41.15 41.57
  • USD 41.15 41.57
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Луцька громада втратила на війні ще двох Героїв – Петра Бідуна та Василя Приступу

Сьогодні 15:12
Луцька громада знову в жалобі. Стало відомо про загибель двох захисників.

Сумну звістку повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Лучанин Бідун Петро Васильович 31.07.1990 року народження був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду стрільця-номера обслуги десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу 3-ї десантно-штурмової роти 1-го десантно-штурмового батальйону.

Солдат Бідун Петро Васильович загинув 15 жовтня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Нижній Клин Курської області РФ.

Житель села Сирники Луцької міської територіальної громади Приступа Василь Вікторович 06.01.1983 року народження був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду стрільця-номера обслуги 2-го десантно-штурмового відділення 3-го десантно-штурмового взводу 2-ї десантно-штурмової роти 1-го десантно-штурмового батальйону.

Солдат Приступа Василь Вікторович загинув 18 жовтня року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Черкаське Порічне Курської області РФ.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним. Вічна слава, честь і шана Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus