USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Луцька громада провела в останню путь воїна Миколу Близнюка

20 Липня 2023 15:44
Мешканці міської територіальної громади попрощалися з військовослужбовцем Миколою Близнюком, який загинув у війні з загарбницькою росією. Сьогодні, 20 липня, захисника відспівали у храмі Святого Великомученика і цілителя Пантелеймона села Рованці.

Про це інформують у Луцькій міській раді.

Микола Близнюк (22.05.1979 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації. Загинув 12 липня 2023 року в районі населеного пункту П’ятихатки Запорізької області.
До спільної молитви за упокій душі спочилого разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучився Луцький міський голова Ігор Поліщук.
Після завершення панахиди домовину з тілом Героя під звуки військового оркестру прощальною ходою пронесли до місцевого кладовища. На знак вдячності за подвиг Героя присутні на похороні стали на коліна перед захисником.
На місці останнього спочинку Миколи Близнюка – на кладовищі у селі Рованці – скорботна процесія виконала Державний Гімн.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus