USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

Луцька громада передала військовим КамАЗ і РЕБ

Сьогодні 18:55
Луцька громада не перестає надавати посильну допомогу нашим Збройним силам. Сьогодні міський голова Ігор Поліщук для потреб 2 гірсько-штурмової роти 1 гірсько-штурмового батальйону військової частини А 1556 передав систему РЕБ 8 діапазонну Delta Tec.

Для 1 стрілецького батальйону військової частини А 7028 передано квадрокоптера DJI Mavic 3T, повідомили у міській раді.

ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» на потреби ЗСУ передало вантажівку КамАЗ. Вона дістанеться одній із новостворених військових частин.

Семитонний автомобіль, звісно, не новий, але армії ще послужить. Не так давно транспорту робили капітальний ремонт двигуна і з того часу він проїхав лише 3 тисячі кілометрів.

Читати ще: Луцька громада передала захисникам квадрокоптери, зарядні станції та Starlink

Прохідність та вантажопідйомність – основні козирі «комунального» КамАЗа. У зоні бойових дій його можна застосовувати під різні потреби: транспортування особового складу (металеві борти), довіз боєкомплекту, палива тощо. На східні рубежі країни КамАЗ поїде своїм ходом і навіть повезе у кузові додаткові колеса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus