USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Луцька громада передала військовим чергову допомогу

6 Червня 2024 17:50
Відповідно до запитів військових підрозділів, сьогодні, 6 червня, міський голова Ігор Поліщук передав захисникам партію необхідної допомоги, закуплену за кошти бюджету.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Зокрема, для потреб військової частини А0693 - засіб радіоелектронної боротьби Синиця 1. А військовослужбовці частини А0458 отримали два квадрокоптери DJI Mavic 3T Enterprise (Thermal) та три квадрокоптери DJI Mavic 3.
Читати ще: Захисникам України передали з Луцька мікроавтобус і спорядження

Для в/ч А 4699 передано три квадрокоптери DJI Mavic 3T та чотири DJI Mavic 3, 20 штук FPV-дронів 8 дюймів з денною камерою.
Читати ще: РЕБ, тепловізійні приціли та комплектуючі до дронів: Луцька міськрада передала допомогу військовим

Квадрокоптери – завжди потрібна техніка для українських військовослужбовців. Це ще один крок у підтримці наших героїв, які стоять на варті миру та безпеки, наголошують у міськраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus