USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Луцька громада передала для військових черговий автомобіль

10 Червня 2024 18:25
Сьогодні, 10 червня, чергове авто Mitsubishi L 200 передано для потреб військових підрозділів ЗСУ. Це один із тринадцяти нових позашляховиків, які були придбані за кошти бюджету Луцької громади і зараз передаються військовим частинам згідно із запитами.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Автомобіль отримала в/ч А 4100, яка протягом двох років виконує бойові завдання на Херсонському напрямку. Представникам цього підрозділу позашляховик передав радник Луцького міського голови з питань роботи з ветеранами Тарас Сасовський.
Читати ще: Луцька громада передала військовим чергову допомогу

За словами представників частини, новий пікап відповідає усім заявленим характеристикам, що мають особливе значення у бойових умовах. Під час проведення операцій він буде використовуватися для підвезення боєкомплекту, доставлення на позиції особового складу та при евакуації.
Читати ще: Захисникам України передали з Луцька мікроавтобус і спорядження

Також сьогодні для потреб в/ч А 4548 передано два супутникові модеми Starlink, тепловізійний монекуляр AGM Taipan, тепловізійний приціл Senopex dota 5.
Крім того, для цієї військової частини передано 12 автомобільних акумуляторів та 4 автомобільні шини, які придбані за кошти, зібрані під час благодійних проєктів, організованих закладами культури нашої громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus