USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Луцька Будівельна компанія ЛДБК: Репутація. Якість. Досвід*

23 Липня 2021 16:02
Луцький забудовник Будівельна компанія ЛДБК завойовує довіру свого клієнта на ринку нерухомості з 1998 року. Одна з перших компаній, яка почала будувати у Луцьку за часів незалежності України, вона успішно пройшла випробування часом, економічними кризами і спадами в будівництві.

На будівельному ринку ЛДБК – вже як ветеран. За понад 22 роки роботи компанія жодного разу не ставила під сумнів свою професійність та репутацію: всі будинки добудовано та здано вчасно, а задоволені клієнти отримали ключі до своїх квартир.

«За час нашої роботи ми здали в експлуатацію понад 20 будинків та забезпечили житлом понад 2000 сімей, квартири в наших будинках на ринку вторинного житла користуються попитом, дуже рідко виставляються на продаж і не падають в ціні. Серед наших клієнтів – чимало людей, які вже не вперше купують у нас житло, радять своїм знайомим і родичам, обирають у нас помешкання для своїх дітей. І для нас – це шалений стимул працювати і рухатися вперед», – зазначає керівниця відділу маркетингу Ірина Кушпель.

В пріоритеті роботи компанії – якість до найменших дрібниць. Від віконної фурнітури й елементів благоустрою до фасадної фарби. Саме тому на усі матеріали є сертифікати якості.

«Ми дуже прискіпливо обираємо наших партнерів. Бо для нас головне – комфорт наших клієнтів, за який ми відповідаємо репутацією. Тому особливу увагу приділяємо компаніям-постачальникам та підрядникам і якості матеріалів. Уся цегла в нас проходить лабораторні дослідження, ми часто буваємо на виробництві матеріалів, наприклад вікон, і уважно відслідковуємо результати випробувань. Ми перевіряємо якість монтажу і були випадки, коли ми замінювали підрядника, бо нас не влаштовувала якість виконаних робіт, яка не відповідала нашим критеріям», – провадить Ірина Кушпель.

За роки роботи тут реалізували не один успішний проект. І секрет цього успіху в тому, що кожен будинок зводиться якраз з думкою про клієнта, аби задовольнити потреби не тільки комфортної квартири, а й загалом комфортного простору. Саме тому велику увагу компанія приділяє питанням енергозбереження, аби мешканці в майбутньому не платили космічні суми за комуналку. Усі будинки мають вдале розташування, де поруч магазини, школи, дитячі садочки. А в ЖК «Caramel Residence», який саме зараз зводить ЛДБК, є ще одна перевага – великий парк, де приємно гуляти й відпочивати.

«Ми постійно працюємо в Луцьку, тут наш офіс, наші виробничі потужності. І ми й надалі плануємо працювати на Волині. Тому нам важлива наша репутація, яку ми завоювали завдяки нашому досвіду», – резюмують у компанії.

По більш детальну інформацію щодо квартир від ЛДБК звертайтесь у відділ продажу

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus