USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Луцьк відвідав найсильніший чоловік світу

3 Серпня 2022 19:37
Український стронгмен, найсильніша людина світу Олексій Новіков 3 серпня відвідав Волинську обласну раду та зустрівся з головою облради Григорієм Недопадом.

Очільник Волиньради відзначив здобутки спортсмена в частині популяризації спорту в Україні та гідне представлення нашої держави на спортивній арені.

Український стронгмен Олексій Новіков переміг на турнірі The Strongman Classic 2022, який відбувся в липні у Лондоні, і вдруге став найсильнішою людиною у світі. До тріумфальної перемоги Олексія Новікова у Великій Британії долучився голова Волинської обласної ради, надавши допомогу в організації участі спортсмена у міжнародних змаганнях.

«В час війни важливо, щоб наші спортсмени продовжували брати участь у змаганнях, щоб вони говорили про Україну, популяризували її, допомагали нашим військовим та надихали їх, – переконаний Григорій Недопад. – Олексій Новіков завжди закликає підтримувати нашу армію та наших воїнів, а ми маємо підтримувати його на шляху до спортивних вершин».

Також разом з головою Волинської ОВА Юрієм Погуляйком Григорій Недопад вручив спортсмену цінний подарунок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus