USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.26 10.50

Луцьк потребує донорів крові 4- групи

6 Листопада 2023 13:56
Станом на 6 листопада по всій Україні стабільною лишається потреба у донорах усіх груп крові.

Про це повідомляє платформа ДонорUA.

«Брак донорської крові був гострим і до повномасштабної війни. Сьогоднішня дійсність вчить нас ділитися заради спільного виживання й майбутнього, і ми прагнемо, аби здавати кров було для українців так само звично, як задонатити 100 грн на дрон. Після перемоги ця звичка допоможе нам побудувати систему, в якій будь-який пацієнт зможе отримати донорську кров вчасно й безпечно», – коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Цього тижня у Луцьку особливо потрібні донори крові 4- групи.

Як здати кров?

Можна здати кров у Волинському обласному центрі служби крові або за допомогою ДонорUA.

Зареєструйтеся на сайті ДонорUA, заповніть свої дані та заплануйте донацію на зручний день у календарі в особистому кабінеті. Якщо центр крові у вашому місті співпрацює з платформою ДонорUA, ви будете адресно отримувати сповіщення, коли знадобиться саме ваша кров.

Ознайомтеся з переліком тимчасових і абсолютних протипоказань, аби знати, чи можна вам бути донором, а також правильно підготуйтеся до донації.

Після процедури завантажте довідку про донацію в особистому кабінеті, аби скористатися бонусами для донорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus