USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Луцьк отримав із Польщі повністю оснащену швидку

10 Березня 2022 15:53
Сьогодні Луцьк отримав автомобіль швидкої допомоги, оснащений всім необхідним медичним обладнанням. Це благодійна допомога від польської компанії WAS, що спеціалізується на встановленні медичного обладнання в автомобілі. Для медичних потреб швидка обладнана за останнім словом техніки: температурні режими, відеокамери салону, монітори, точки подачі кисню, дефібрилятор та багато іншого.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Така допомога є надзвичайно важливою для нас зараз, адже нещодавно до Луцька разом з матерями приїхало багато дітей, як біженці. Це виклики, на які ми зобов’язані реагувати.

Дякую за цей подарунок компанії WAS, а також – Волинському об’єднанню Церков Євангельських Християн-Баптистів, представники якого допомагали комунікувати й організовувати процес отримання допомоги та депутату Луцької міської ради Роману Кравчуку, який особисто привіз до нас цей автомобіль», – йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Камілка Показати IP 10 Березня 2022 16:12
Хочу щоб російські матері мали хочаб чуточку людяності в с воїх великих серцях і недопустили більше крові на україні ...вони повині зрозуміти що росія незможе вижити у нашому дружньому європейськоамериканському світі .........ссср то є застарілий міф......якому потрібно поставити кінець існування...хватить жити в брехні....ми прагнемо до перемоги українського народу наших земель.....які росія хоче від нас знищити.....пошол на...уй руский корабель дайте жити нам мирно і спокійно.хай бог збереже українську націю.........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus