USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Луцьк отримав гуманітарну допомогу для військових від першої леді Польщі

23 Січня 2024 13:22
Перша леді Польщі Агата Корнгаузер-Дуда передала місту Луцьку гуманітарну допомогу.

Про це стало відомо сьогодні під час зустрічі Луцького міського голови Ігоря Поліщука з віце-консулом Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку Матеушем Маршалеком, повідомляють у Луцькій міськраді.

Матеуш Маршалек повідомив, що під час свого візиту в Луцьк, пані перша леді запитувала в міського голови, яку допомогу можна надати. На що отримала відповідь, що є потреба в термобілизні та зарядних пристроях.

«Майже через два місяці, ми лише як посередники, передаємо вам від пані першої леді Польщі Агати Корнгаузер-Дуди гуманітарну допомогу, придбану урядом Республіки Польща. Також хочу передати Вам особистий лист від неї», – зазначив віце-консул.

Читати ще: У Луцьку побувала перша леді Польщі. Фото

Ігор Поліщук подякував за допомогу та наголосив, що високо цінує підтримку першої леді Польщі. «Нам приємно, що її візит відбувся саме в наше місто, а зустріч проходила в особливому місці – Окольному замку. Місці, яке поєднує наше місто з містом- партнером в Польщі. Це спільний проєкт, який ми реалізовували, тому будемо сподіватись, що наше спілкування, співпраця та дружба будуть продовжуватись».

Матеуш Маршалек сказав, що Агата Корнгаузер-Дуда дуже задоволена від свого візиту до Луцька і в неї залишились тільки хороші спогади.

За словами Ігоря Поліщука, отриману допомогу міська рада передасть військовослужбовцям 100-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ та 14-ї окремої механізованої бригади імені Князя Романа Великого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus