USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Луцьк налагоджує співпрацю з містами Аргентини

27 Жовтня 2023 13:45
Заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк сьогодні зустрілась з Надзвичайним і Повноважним Послом Аргентинської Республіки в Україні Еленою Летісією Мікусінскі та Консулом Аргентинської Республіки в Україні Хорхе Мартіном Куарантою.

Вони обговорили потенційні напрямки співпраці та можливості налагодження партнерських відносин із Аргентинськими містами, повідомили у Луцькій міській раді.

Ірина Чебелюк коротко презентувала історію міста та зазначила, що щиро рада вітати іноземних гостей у громаді.

“Ми знаходимось в прикордонній області, відповідно, досить багато наших людей орієнтовані на європейський розвиток країни. Відповідно, і місто Луцьк рухалось у напрямку європейського розвитку. Ми реалізували дуже багато ініціатив та проєктів, які покращують життя громади”, – зазначила вона.

У свою чергу, Елена Летісія Мікусінскі повідомила, що приїхала до Луцька, аби зустрітись з представниками аргентинської діаспори, які проживають в Луцьку. Це орієнтовно 15 людей похилого віку.

“Ми хочемо, щоб за можливості ви звернули на них увагу та долучали до якихось соціальних чи культурних проєктів”, – зауважила Надзвичайний і Повноважний Посол Аргентинської Республіки в Україні.

Читати ще: Лучанка – єдина представниця з України на стажуванні з місцевого самоврядування в Японії

“Дуже приємно, що у нашому місті живуть аргентинці. Ми з радістю налагодимо з ними співпрацю. А наш департамент культури, який взаємодіє з усіма меншинами, які проживають на території громади, долучить їх до різноманітних заходів. Якщо буде ваше бажання, то ми готові розглянути пропозиції щодо співпраці та долучимось до ваших ідей, а також запропонуємо свої”, – повідомила Ірина Чебелюк.

Також під час бесіди пані Посол запропонувала в наступному році розглянути можливість підписати договір про співпрацю між містами. Наприклад з Буенос-Айресом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2023 20:43
І бля чого це нам?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus