USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Луцьк – на першому місці в Україні за індексом якості обслуговування та послуг

5 Червня 2024 12:35
Згідно з результатами Всеукраїнського муніципального опитування, що його проводить Міжнародний республіканський інститут, Луцьк вчергове посів перше місце в Україні за індексом якості обслуговування та послуг, який визначено на основі 19 показників.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук.

Так, Луцьк став абсолютним лідером з оцінки якості водопостачання (86% схвалення), опалення (80% схвалення), вуличного освітлення (84% схвалення), діяльності шкіл та садочків (72% та 70% схвалення відповідно), діяльності університетів, технікумів, коледжів (63% схвалення).

Читати ще: Луцька громада посіла дев'яте місце серед 100 найкращих цифрових громад

Високо оцінюють лучани й послуги зі збору сміття (78% схвалення), транспортної інфраструктури та громадського транспорту (71% схвалення) і роботи ЦНАПу (70% схвалення). Також позитивну оцінку отримали й медичні заклади (47% схвалення, 34% оцінюють середньо).
Читати ще: 20 ЦНАПів Волині мають «мобільні цифрові валізи»

«Дякую нашим військовим за те, що у нашому місті та громаді ми можемо жити й працювати та досягати таких високих показників. Дякую усім лучанам, що своєю щоденною працею творять комфорт та затишок в нашому місті, працюють для його активного життя та розвитку, дякую усім працівникам комунальних підприємств, установ та закладів, дякую підприємцям та підприємствам, що створюють робочі місця й наповнюють бюджет, дякую усім працівникам нашої міськради, а також депутатам міської ради і членам виконавчого комітету, які допомагають розвивати громаду», – зазначив міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олена 33 Показати IP 5 Червня 2024 14:28
Смішно)( бо світла на 33 цілий день сьогодні немає, води гарячої теж!
санітар Показати IP 5 Червня 2024 16:22
Ось типовий приклад, як задрипана, неграмотна вівця Олена (у короткому реченні - 6 помилок), хоче, щоб у час війни їй подавали усе на тарілці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus