USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Лупцював ногами і стрибав зверху: підліток на камеру жорстоко побив однолітка

24 Березня 2021 15:06
В Оріхові Запорізької області десятикласник відлупцював свого однолітка ногами. Він жорстоко бив лежачого хлопця, завдаючи ударів по усьому тілу, зокрема, по голові.

Відео побиття виклали у соцмережі, передає ТСН.

«Учень 10 класу на камеру жорстоко б’є когось біля гуртожитка Оріхівського коледжу. Пізніше дізнаємося подробиці», – підписали відео автори.

Користувачі мережі шоковані побаченим. Обох хлопців упізнали. Їм по 16 років. Нападника звуть Іван. Повідомляється, що постраждалий хлопець звенувся по допомогу до медиків.

«Дитина в лікарні, з понівеченим обличчям. Батьки подали заяву в поліцію», – прокоментували під дописом.

В Оріхівському районному відділенні поліції факт побиття підлітка підтвердили, а також те, що обох учасників конфлікту встановили, а батьки постраждалого хлопця написали заяву до поліції.

«За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Встановлюються причини та обставини вчинення кримінального правопорушення. Триває досудове розслідування», – повідомили у пресслужбі Нацполіції Запорізької області.

Читати також: «Моя донька – невдячна тварюка»: як розмовляти з дітьми про смерть та булінг, аби не припустися фатальної помилки. Інтерв’ю з психологом

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області дев’ятикласниця познущалася зі своєї молодшої суперниці – поставила її на коліна, била по ребрах та вдарила головою об асфальт. Присутні ж однолітки знімали все на відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus