USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.00 41.45
  • PLN 10.35 10.53

«У всьому винні американці»: Лукашенко хоче, щоб всі сіли за стіл переговорів і закінчили «драчку»

15 Серпня 2024 23:06
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що треба сісти за стіл переговорів, щоби закінчити війну в Україні, бо "вона нікому не потрібна".

Таку заяву Лукашенка наводить держагентство Белта, передає Українська правда.

"Давайте сядемо за стіл переговорів і закінчимо цю драчку. Вона ні українському народу, ні росіянам, ні білорусам не потрібна. Вона потрібна їм. Я не можу навести ці факти, вони абсолютно закриті, де вони відкрито говорять, високопоставлені люди. Дослівно: "Нехай б'ють один одного – українці, росіяни – нехай у цьому казані всі подохнуть", – заявив білоруський диктатор.

Лукашенко вважає, що продовження війни хочуть "високопоставлені особи" "американського походження".

До слова, нещодавно Лукашенко заявив, що коли у війні проти України впаде країна-агресор Росія, то нібито в цю ситуацію будуть втягнуті всі країни СНД.

Читати ще: Звичайна нісенітниця: Лукашенко збрехав про українські дрони над Білоруссю

Нагадаємо, вранці 11 серпня у Білорусі заявили про перекидання своїх танків в прикордонні райони з Україною. Натомість в ДПСУ заявили, що це не відповідає дійсності.

Тим часом автівки з білоруською реєстрацією більше не зможуть заїжджати в Литву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus