USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.73

Лукашенко боїться вступати у війну проти України, – Буданов

2 Жовтня 2022 19:32
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко боїться участі у війні проти України. Він зробить усе, щоб цього не сталося.

Про це заявив керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов, передає Gazeta.ua.

«Керівництво РФ намагалося умовити Лукашенка вступити у війну. Там є певний формат, який їм запропонували, на що Лукашенко дуже красиво намагається «зпетляти» з цього. Тобто, він і не відмовляється, і не погоджується, і робить насправді все, щоб цього не сталося», – розповів він.

Білорусь зараз значно залежить від позиції Китаю.

«І вони озиратимуться виключно на Китай. Найближчим часом, напевно, і Росію перестануть питати про щось. Китай на відміну від Росії зараз дійсно впливова держава. Росія – виключно залежна територія, не більше», – підсумував Буданов.

Читати ще: Путін хоче перекинути війська до Білорусі, аби вдарити по Волині та Києву: експерт повідомив, коли чекати «гостей»

Раніше ефірі телемарафону секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов заявив, що якщо російські окупанти знову намагатимуться наступати з території Білорусі, то Збройні сили України ліквідовуватимуть їх.

Він наголосив, що Україна реагуватиме на всі загрози для держави, з території хоч би яких держав вони не були б.

Раніше у розвідці попередили про те, що Росія розміщує на території Білорусі 20 тисяч мобілізованих, що становить загрозу і для України, і для суверенітету самої республіки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Манергейм Показати IP 2 Жовтня 2022 20:46
В мене складається враження шо ваш Буданов став Месингом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus