USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Лучанин звинувачує патрульного у побитті, а поліцію в замовчуванні

5 Липня 2023 10:56
У Луцьку компанія молодих людей 31 грудня побила чоловіка, який неправильно припаркував своє авто в дворі однієї з багатоповерхівок на вулиці Чорновола, перегородивши виїзд. Невдовзі на місце події прибули патрульні. Але як з’ясувалося згодом, у компанії, яка дубасила чоловіка, також був патрульний поліцейський не при виконанні.

Детальніше – у сюжеті телеканалу «Аверс».

Автомобіль на відео належить власнику однієї з квартир в будинку на вулиці Чорновола. Він дійсно був припаркований неправильно, бо через нього інші водії не могли виїхати, зокрема й компанія, яка кудись збиралася.

Невдовзі на вулицю вийшов власник, який почув, що в машині спрацювала сигналізація. І на нього одразу ж накинулися з кулаками при жінках та дітях.
Бійка тривала близько десяти хвилин. Чоловік зрештою відігнав машину. Вже згодом, як він зрозумів, його почали знімати на телефон і казати, що він їде п’яний за кермом. На місце події викликали поліцію. Правоохоронцям телефонувала і дружина чоловіка, якого лупцювали, і сусідка, яка побачила побиття через вікно. Дружина, до речі, кинулася рятувати чоловіка, але теж отримала штурханів від буйної компанії.

Невдовзі на місце події таки приїхала поліція. На відео з бодікамер помітно, що в службовому авто група реагування консультується – говорять про якого Цигульова. Серед нападників на чоловіка, який неправильно припаркувався, і був такий собі Цигульов. Як виявилося, у патрульній поліції Волині є працівник з таким прізвищем – це не було співпадінням.

Поліцейські, прибувши на місце, одразу почали допитувати потерпілого. Причиною ж усього балагану компанія назвала те, що нібито потерпілий їздив п’яний за кермом.

Поліцейським допомагав громадянин в цивільному, який перед тим разом з товаришем і били власника машини. Ймовірно, це і є Сергій Цигульов – співробітник патрульної поліції, який був не на роботі. Зрештою на потерпілого склали низку протоколів, які він усі оскаржив у судах і виграв.

«Ці всі дії поліцейських відбувалися з метою припинення адміністративного правопорушення, тільки яке воно було? Виявляється, що це моя їзда у дворі в нетверезому стані і погроза малолітнім дітям», – каже Вадим Мамотюк, якого побили.

Вадим Мамотюк дізнався про те, що на нього напав поліцейський, лише витребувавши відео з нагрудних камер, на якому патрульні і називали прізвище Цигульов. З’ясувалося, що у патрульній поліції Волині дійсно працює Сергій Юрійович Цигульов. Пробачати цей прецедент Вадим та його дружина не збираються та уже подали до суду.

«В кримінальній справі з приводу мого побиття фігурують дві людини. Це те, що мені відомо. Чи встановлені інші – невідомо. Нас ще поки не запрошували до детального ознайомлення з кримінальною справою», – говорить Вадим Мамотюк.

Журналісти звернулися до патрульної поліції за коментарями, проте правоохоронці відмовилися коментувати цю історію. Однак журналісти все ж хочуть дізнатися, чи проводили перевірку дій правоохоронців і безпосередньо поведінки самого Сергія Цигульова. Тож готові оприлюднити офіційний коментар патрульної поліції.

До слова, раніше Сергій Цигульов обіймав непросту посаду – був заступником начальника відділу організації несення служби у Ковелі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучани Показати IP 5 Липня 2023 12:22
Алкоголік за кермом, а винна поліція. Горе-юрист ,після школи міліції, виправдовє свої протизаконні дії.
123 до лучани Показати IP 5 Липня 2023 13:32
Який ти вумний! Школу міліції закінчив?
Ги Показати IP 5 Липня 2023 13:13
Приїхав, запаркував авто. Зайшов, випив пиво. Змусили сісти за кермо, і ось ти алкоголік.
Народна прокуратура до Ги Показати IP 5 Липня 2023 13:51
Ой ти ж бідося!!! Здається розвиток подій був таким: приїхав, як бидло кинув своє корито де здумалось і пішов бухати. Коли люди, яким це корито заважало проїхати, штовхнули його, щоб спрацювала сигналізаця, прибіг і почав бикувати й качати права. Отримавши в писок, висновків зі своєї поведінки не зробив, а відразу став корчити з себе невиного ангела небесного і жертву поліцейського свавілля.
Сергій Показати IP 5 Липня 2023 21:59
Поліцейський в складі групи пиздив громадянина... Засуджуємо!
Alex Показати IP 5 Липня 2023 22:30
Війна Триває Бидло Гуляє...
Лучанин Показати IP 6 Липня 2023 01:53
Цей Мамотюк, ще те бидлоття! Правильно зробили і мало дали
Сусід Показати IP 6 Липня 2023 20:26
Я бувший сусід цього бидла, який всім розказує що він таксист. Він вирішив що це «його місце» і всім там блокує машини. То ж - мало дали. Сам колись йому раз навішав за таке.
Лучанка до Сусід Показати IP 7 Липня 2023 01:38
Він сам колишній мєнт, і психічно не врівноважений( не один раз зіштовхувались з його неадекватною поведінкою) але хтось йому дав дозвіл на зброю, якою він махав перед жінками і дітьми! Перегляньте камери з будинку за весь час конфлікту і по-іншому напишуться новини! Але ж хулі, напрягати свої сраки
Лучанка до Сусід Показати IP 7 Липня 2023 01:40
Попередній коментар не Вам, перепрошую.
Оксана Показати IP 7 Липня 2023 12:26
Той випадок коли правосуддя через процесуальні помилки стало на сторону неадекватної, недообстеженої особи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus