USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Лучанин за 10 тисяч гривень купив водійське посвідчення. Його судили

Сьогодні 16:23
Лучанин за 10 тисяч купив посвідчення водія. За це він отримав рік іспитового терміну.

Про це йдеться у вироку Горохівського районного суду.

У жовтні 2023 року Сергій П. звернувся до невстановленої особи через Facebook, щоб домовитися про виготовлення посвідчення водія. Для цього він надав свої особисті дані та фото.

Читати ще: Волинянин, який доглядає батька з інвалідністю, купив посвідчення водія

За кілька днів у селі Борочиче Луцького району чоловік отримав посвідчення категорії «А» через «Нову Пошту». 22 квітня 2024 року він пред`явив підробку поліцейському в селищі Мар`янівка, за що поплатився.

Чоловіка звинувачували у підробленні посвідчення, вчиненими за попередньою змовою, а також у використанні завідомо підробленого документа.

Читати ще: Волинянин ледь не сів на два роки за купівлю посвідчення водія

Обвинувачений, який вперше притягується до криміналу, свою вину повністю визнав. За такі послуги, з його слів, заплатив 10 тисяч гривень. Просив суворо не карати.

У підсумку суд визнав Сергія П. виним, призначивши два роки обмеження волі. Але лучанина звільнили від відбування покарання з іспитовим терміном на один рік.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP Сьогодні 17:20
Уточніть, будь ласка, скільки років лучанину, а то геть малоінформативна новина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus