USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Лучанин виставив на дорогу 43 мішки сміття

23 Грудня 2017 16:46
Лучанин виніс з власного господарства 43 мішки зі сміттям до дороги.

Про це повідомляє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради у Фейсбуці та додає відео розмови із порушником.

"Сміття акуратно складене в мішках. По-перше, їздить машина і забирає. по-друге, товариш візьме машину, під'їде і забере. Воно що, засмічує? Які проблеми?" - питає порушник у розмові з муніципалами.


Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Луч Показати IP 23 Грудня 2017 17:08
Штраф однозначно
Бодя Показати IP 23 Грудня 2017 17:30
Гейропеець справжній, А в заголовку помилка,ніякій він не лучанин ,а звичайнісінькій селох,бо так виставляють свій мусор в селах.Люди які народилися і виросли в місті зазвичай мусор викидають до контейнерів,а селяни що понаїхали в місто з собою і привезли ось таку псевдокультуру. Дайте адресу хероя, я йому щодня під хату мусор буду возити в нього же є товариш який візьме машину і вивезе.Які проблеми?
Не згідний до Бодя Показати IP 23 Грудня 2017 20:17
Ви,шановний Бодя і є селюх,що виріс в пятиповерховому курнику, а не в приватному секторі, а лучанин, акуратно зібрав сміття в мішки,щоб служби,за роботу яких він ПЛАТИТЬ що місяця,відповідно до прописаних,пробрали,а не вивіз у ліс,як спавжній полішук.Хто не вірить- пять кілометрів за місто і десять метрів в лісосмугу від дороги в любий бік.
Я до Не згідний Показати IP 24 Грудня 2017 00:43
Щомісяця, він платить за вивіз побутового сміття - це декілька мішків. А тут купа Бог знає чого в мішках, для якої потрібно камаз викликати. Я живу в приватному секторі, і чому я повинен був викликати вантажіку, коли наводив порядок в дворі, а він так просто може викинути це все на двір? Якби я так зробив, то по вулиці машина б не проїхала.
Микола Показати IP 23 Грудня 2017 19:03
Питання скільки ці мішки там лежать. Якщо людина робить ремонт і будівельне сміття акуратно зібрала в мішки, щоб потім викликати машину з ЖЕКу та вивезти, то тут все нормально. Але якщо ці мішки місяць лежать і він чекає щоб якась служба нахаляву іх вивезла, то звичайно він не правий. PS. Не варто робити категоричні висновки не знаючи усіх деталів.
К.лучанин до Микола Показати IP 23 Грудня 2017 19:52
...."виніс з власного господарства 43 мішки зі сміттям до дороги." Ось і ВИСНОВОК напросився: СВОЄ СМІТТЯ ТРИМАЙ у ВЛАСНОМУ ГОСПОДАРСТВІ і замовляй машину на вивіз і за свої кошти , а перти сміття га громадську територію то це є НАГЛІСТЬ. І ще, невідомо яке це сміття.
valdis peish Показати IP 24 Грудня 2017 19:12
я в приватному секторі башляю службам за 2 разове в тиждень прибирання сміття і ніде не вказано його обьеми
Блуд Показати IP 25 Грудня 2017 14:06
От прямо БАШЛЯЄШ! То скікі, 40грн в місяць?)) І за ці гроші то фуру сміття мають вивезти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus