USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Лучанин став найкращим вчителем німецької мови в Україні

29 Квітня 2018 14:14
Вчитель гімназії №18 міста Луцька Михайло Яковчук став переможцем Всеукраїнського конкурсу "Учитель року 2018" у номінації "Німецька мова".

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Заключний етап конкурсу "Учитель року 2018" у номінації "Німецька мова" відбувся у Луцьку вчора, 28 квітня.

В урочистому заході взяли участь виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт та начальник управління освіти міської ради Зіновія Лещенко.

Протягом конкурсного тижня вчителі з усіх куточків України змагалися за звання найкращого. Вони давали уроки, проводили майстер-класи, ділилися знаннями та досвідом. Варто зазначити, що саме 2018 рік є роком німецької мови в Україні, та роком української мови в Німеччині, тож нашому місту випала честь приймати в себе такий почесний конкурс.

Григорій Пустовіт привітав усіх учасників конкурсу та зазначив, що кожен з них — уже переможець, адже тут зібралися кращі з кращих. “Вчитель для учня — це найрозумніша людина, ходяча енциклопедія, той, хто знає відповіді на всі питання. Найскладніше, цього тижня, було членам журі, бо їм потрібно було обрати переможців. Прекрасно, що в нас є такі конкурси. Нехай змагання найкращих стануть визначною рисою нашого суспільства”, - сказав він.
До вітальних слів долучилася Зіновія Лещенко, яка подякувала організаторам, всім причетним до перебігу заходів в рамках конкурсу. Вона акцентувала, що вчитель - це людина, яка допомагає кожному зробити крок, визначити своє майбутнє.
Головний спеціаліст Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Оксана Коваленко розповіла, що конкурсний тиждень був надзвичайно складним як для учасників, так і для членів журі, але кожен показав на що здатен.

Найбільш хвилюючою миттю заходу стало оголошення переможців. Голова журі зачитав протокол та оголосив, що переможцями Всеукраїнського конкурсу

"Учитель року 2018" у номінації "Німецька мова" стали: третє місце — Наталя Шелгунова (Донецька область), друге місце — Тетяна Десятник (Вінницька область).

Переможцем конкурсу став Михайло Яковчук (Волинська область), вчитель німецької мови гімназії №18 міста Луцька. Він щиро подякував усім, хто допомагав та підтримував його, усім конкурсантам, а також зазначив, що кожен, хто стоїть на цій сцені — переможець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus