USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Лучанин, продаючи через Facebook неіснуючі товари, обманув 40 людей

21 Січня 2024 10:34
У Луцьку за шахрайство судили місцевого жителя: чоловік продавав через Facebook неіснуючі товари, за які довірливі покупці надсилали йому кошти. Луцький міськрайонний суд призначив чоловіку умовне покарання.

Як ідеться у вироку, Дмитро Т. у січні минулого року створив у Fecebook низку сторінок, за допомогою яких надсилав повідомлення потенційним покупцям про продаж товарів, способи придбання та оплати. Шахрай отримував грошові кошти від довірливих людей, однак надсилати товари навіть не планував.

Дмитро Т. «продавав» одяг, взуття, медичне обладнання, техніку та інші речі. Загалом лучанину вдалося ошукати близько сорока людей.

Читати ще: На Волині троє засуджених обдурили людей на сотні тисяч гривень, продаючи неіснуючі товари

Крім того, чоловік купував PVP для власного вживання, яке вилучили правоохоронці. Також він порушив та не виконав вимоги обмежувального припису відповідно до іншого рішення суду.

Дмитро Т. визнав свою вину за усіма епізодами. Потерпілим завдану шкоду він не відшкодував.

Врахувавши усі обставини справи, суд призначив лучанину три роки позбавлення волі, яке замінив умовним покаранням на такий же термін.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus