USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Лучанин повернув украдені речі ще до затримання, але отримав п’ять років за ґратами

Сьогодні 16:35
Викрав телефон, навушники та ключі від авто, а потім сам повернув усе власниці. Така ситуація трапилася в квітні цього року з лучанином, якого судили у Луцькому міськрайонному суді.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Як розповів прокурор Олександр Шпота, крадіжка сталася 16 червня 2024 року на вулиці Огієнка в Луцьку. Чоловік викрав речі з автомобіля потерпілої під час дії воєнного стану.

Читати ще: Лучанин вкрав павербанк і потрапив за ґрати

Захисник зазначив: обвинувачений свою вину визнав, а потерпіла жодних претензій до нього не мала, бо все повернув. Просив призначити своєму клієнту покарання без позбавлення волі.

«Мій підзахисний характеризується позитивно, повністю визнав вину, розкаявся. Під час судового розгляду відшкодував потерпілій збитки. А остання не має претензій. Прошу суд призначити покарання менше від найнижчої межі, тобто іспитовий строк», – переконував адвокат Віктор Корнега.

Читати ще: У Луцьку судять уродженця Азербайджану за крадіжки в «Єві» та «Аврорі»

Обвинувачений уже був неодноразово судимим, але виходив із місць відбування покарань достроково. У цій справі, як заявив, злого умислу не мав, а всі речі повернув ще до затримання.

Суд у підсумку призначив чоловікові п’ять років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus