USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

Лучанин побив 17-річного студента та вкрав його велосипед

10 Листопада 2020 13:00
Учора близько 21 години на вулиці 8 Березня у Луцьку невідомий побив 17-річного студента та забрав в нього велосипед, який вартує близько п’яти тисяч гривень.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Хлопець звернувся за медичною допомогою в лікарню та повідомив про подію до поліції. Дільничний офіцер поліції оперативно зреагував та ще по гарячих слідах викрив зловмисника – 31-річного лучанина.

А пообіді цього ж дня до поліції звернулася продавчиня одного з магазинів Луцька. Жінка розповіла, що невідомий, зайшовши в приміщення закладу, поцупив з полички пляшку коньяку та втік. Поліцейські негайно розпочали пошуки грабіжника. Вже за декілька годин грабіжника спіймали. Ним виявився 22-річний, раніше судимий, мешканець Луцька.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus