USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.43 41.60
  • PLN 10.30 10.45

Лучанин отримав 9 років тюрми за наркозлочини, але пішов воювати

27 Жовтня 2024 11:00
Лучанин зберігав у себе вдома пофасовані канабіс та амфетамін. Де саме їх придбав і в кого – невідомо. Як кажуть правоохоронці, на пошті чоловік ще й забрав посилку з небезпечним психотропом РVР в особливо великому розмірі.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Від наркотиків житель Луцька не відхрещувався, але збут заперечив.

«Обвинувачений придбав і зберігав для власного вживання амфетамін, без мети збуту. Почав вживати психотропи близько півтора року до затримання. Куплену речовину пофасував, оскільки так вона краще зберігатиметься. Зазначив, що психотропну речовину ніколи не продавав та закладок не робив. У вчиненому щиро розкаювався, просив суворо не карати», – описано дії чоловіка в матеріалах справи.

Читати ще: Лучани, яких звинувачували в торгівлі наркотиками, пішли на фронт

Суд першої інстанції йому не повірив: у чоловіка вилучили сотню прозорих поліетиленових зіп-пакетиків. Серед інших доказів – листування в телефоні.

Лучанину присудили дев’ять років тюрми. Той подав апеляцію, але його мобілізували до війська.

«Призваний на військову службу за загальною мобілізацією 26 серпня 2024 року, що підтверджує довідка Луцького районного центру комплектування та соціальної підтримки», – зазначив суддя Волинського апеляційного суду Василь Подолюк.

Як каже адвокат, чоловік уже на передовій. Тож апеляційний суд зупинив провадження до закінчення перебування обвинуваченого в складі Збройних сил України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus