USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Лучанин обікрав магазин, а вдома тримав патрони до пістолета. Як його покарали

11 Серпня 2024 23:35
Лучанин вкрав у магазині ТЗД, а в його будинку знайшли бойові патрони. За це він ледь не втрапив за ґрати на п’ять років, втім відбувся роком умовного терміну.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

В обід 10 травня 2024 року Костянтин Ч. вкрав у магазині термінал збору даних (гаджет зі сканером, який у магазинах використовують для підрахунку товарів і внесення відомостей про них, – ВН). Таким чином він заподіяв ТОВ «Вигідна покупка» шкоди на 10 833 гривні.

Крім цього, у квартирі чоловіка правоохоронці знайшли 22 патрони до пістолета. Їх він незаконно придбав у Луцьку.

Читати ще: На Волині судили військового, який привіз із фронту дві гранати та патрони

Відтак лучанина звинувачували у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, та у незаконному придбанні й зберіганні боєприпасів.

Обвинувачений свою вину в інкримінованих правопорушеннях повністю визнав, у вчиненому щиро розкаявся. Він вперше притягувався до криміналу та відшкодував збитки магазину, представники якого претензій до нього не мали.

Суд визнав Костянтина Ч. винним та за сукупністю призначив п’ять років позбавлення волі. Але вирок замінили на іспитовий термін тривалістю один рік. Також чоловік заплатить 6 624 гривні за експертизи.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus