USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Лучанин на дачі розливав фальсифікований алкоголь і продавав через Viber

19 Березня 2021 16:21
Лучанин налагодив підпільне виробництво алкогольних напоїв на території дачі.

В рамках операції «Спирт» податковою міліцією Волині спільно з працівниками УСБУ у Волинській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, припинено діяльність підпільного виробництва алкогольних напоїв, – інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Так, під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 КК України, встановлено, що лучанин розгорнув свою протиправну діяльність з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв на території дачної ділянки у м. Луцьк. Весь процес незаконного виробництва, що здійснювалося у вкрай неприйнятних санітарних умовах, документально зафіксовано під час проведення обшуку.

Більш того, правоохоронці в присутності свідків застали на «гарячому» зловмисників, які саме в той момент здійснювали розлив горілчаних виробів.

За попередньою інформацією з’ясовано, що ймовірно фальсифікат реалізовувався в «дрібних» торгових точках міста Луцька та Луцького району, а також через мережу Інтернет, зокрема через спільноту у мобільному мессенджері Viber.

Відтак, за результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено готову алкогольну продукцію відомих торгових марок та 2 000 літрів рідини з характерним запахом спирту, з якого в подальшому зловмисники планували виготовити чергову партію оковитої. Крім того, вилучено обладнання для виготовлення фальсифікату, порожню тару, корки, етикетки, шланги, лійки. Орієнтовна вартість вилученого підакцизу становить більше 500 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 19 Березня 2021 17:27
мабуть, якщо горiлку розмiшати з л.йно, то все-одно ми вип'емо. бiда, панове...
Василь Показати IP 19 Березня 2021 18:52
А луцький спиртзавод щось виготовляє в таких масштабах??Бо два чи три гаражі чи дачі працюють на рівні заводу!!! А таких гаражів тьма!!!
Анонім Показати IP 19 Березня 2021 21:15
Так це Шнапс з веліком яких не давно на Володимер везли сьогодні в їхньому магазині на Гпз бега за 230 грн купував

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus