USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Лучанин, який обкрадав «Аврору» та «Єву», отримав майже сім років в’язниці

18 Травня 2024 23:06
Майже сім років проведе у в’язниці лучанин, який скоїв серію крадіжок у магазинах «Аврора» та «Єва» в обласному центрі Волині.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Торік 10 листопада Максим Х. у магазині «Копійочка» на проспекті Соборності викрав туалетну воду «La Rive CASH» вартістю 319,90 грн.

28 січня 2024 року в магазині «Єва» на Ковельській молодик вкрав туалетну воду «Police To Be Green» вартістю 340,22 грн. А вже 11 лютого ввечері в «Єві» на Рівненській прихопив із собою два лосьйони.

Наступна крадіжка сталася 6 березня в магазині «Аврора» на проспекті Волі. Тут чоловік вкрав сумку чоловічу та шоколадки вартістю 371,67 грн.

Читати ще: У селищі на Волині підприємець тричі обкрадав магазин «Аврора»

10 березня він знову завітав в «Аврору» на Винниченка, де вкрав ліхтарик, навушники та запальнички. Наступного дня в «Аврорі» на Волі викрав навушники, запальнички, ліхтарик та газовий балон.

Проте довго злочинний промисел обвинуваченого не тривав. 13 березня, коли чоловік хотів поцупити в одному з магазинів бездротові навушники та кусачки, його викрили свідки. Злодій кинувся навтьоки з краденим товаром, але продавчиня його наздогнала та затримала.

Про Максима Х. відомо, що він має неповну середню освіту, неодружений, безробітний. Також раніше вже був засуджений за крадіжку до п'яти років позбавлення волі, але суд замінив покарання на рік іспитового.

Читати ще: Три крадіжки за день: на Волині рецидивіст виносив з магазинів сир, ковбасу та алкоголь

Раніше обвинувачений у скоєному не зізнавався. Потім обіцяв відшкодувати вартість вкраденого, але так цього і не зробив. Проте під час останнього судового засідання все ж визнав вину.

Тож суд призначив лучанину шість років і дев'ять місяців позбавлення волі, приєднавши частково невідбуте покарання за попереднім вироком. Крім того, зобов’язав злодія відшкодувати магазинам завдані матеріальні збитки.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Смерть москалям Показати IP 24 Травня 2024 21:33
Мало дали.!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus