USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Лучанин, який крав повербанки в «Аврорі», загримів у тюрму на п’ять років

Сьогодні 11:33
Лучанин, який обкрадав магазини, тепер сидітиме у в’язниці понад п’ять років.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Вперше Назарій Х. обікрав магазин «Аврора» 29 березня 2024 року. Він виніс зарядний пристрій Power Bank вартістю 332 гривні. Наступного дня вкрав ще два повербанки.

Ще через день зловмисник підвищив ставки – з магазину зникло вже три зарядні пристрої. Загальна сума збитків – 1 620 гривень.

Читати ще: У селищі на Волині підприємець тричі обкрадав магазин «Аврора»

Крім того, 5 квітня вже в магазині «Копійочка» чоловік поцупив чотири шоколадки, тональний крем й антиперспірант на загальну суму 397 гривень. Відтак його звинувачували у крадіжках, вчинених повторно і в умовах воєнного стану.

Обвинувачений повністю визнав свою вину, щиро розкаявся, запевняв, що зробив належні висновки. На час розгляду справи в суді збитки потерпілим не було відшкодовано.

Читати ще: Волинянина засудили на п’ять років за крадіжку дорогого віскі з ресторану

Суддя врахував, що лучанин був раніше судимий за аналогічні злочини, а його судимість не була погашена. Ще у 2022-му Луцький міськрайонний суд призначив йому п’ять років позбавлення волі, які замінив двоми роками іспитового строку.

Назарій Х. на шлях виправлення не став, а тому знову опинився за ґратами. Цього разу отримав п’ять років і два місяці позбавлення волі.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus