USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.00 41.45
  • PLN 10.35 10.53

Лучани здобули 17 медалей на чемпіонаті України з козацького двобою

16 Жовтня 2018 11:56
Луцька збірна успішно виступила на чемпіонаті України з козацького двобою. Змагання відбувалися в Києві 12-15 жовтня.

Головний тренер збірної, голова Волинської федерації козацького двобою Олександр Кулаков розповів, що сформували команду з трьох луцьких клубів.

«Дух наших войовничих пращурів - козаків сприяв перемогам волинських бійців. Як результат, спортсмени здобули 6 бронзових, 2 срібних та 9 золотих медалей. Надзвичайно вдало виступили спортсмени найменшої вікової групи 7-9 років, які провели кожен по 4-6 двораундових поєдинків у розділі «Борня з ММА».

Тому дев’ятеро переможців стали офіційними кандидатами до збірної команди України, яка відстоюватиме честь нашої держави вже 7 листопада на чемпіонаті Європи в місті Плоцьк, Республіка Польща.

Приємним завершенням триденної поїздки до Києва для дітей стали екскурсії цікавими та особливими місцями столиці: Собор Софії Київської та дзвіниця, виставка сучасної військової техніки, Маріїнський парк та музей води Києва. Поїздки на змагання повинні завжди супроводжуватися пізнанням чогось нового, розширенням кругозору, інтелектуальним та духовним розвитком спортсменів – такий принцип ми сповідуємо. Дітям повинно подобатися їздити на змагання, щоб ставити перед собою нові цілі та здобувати чергові вершини», - наголосив Олександр Кулаков.

Та додав, що луцьку команду спортсменів сформували представники клубів «Легіон», «Герць» та «Прайд», в останньому й відбувалися навчально-тренувальні збори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus