USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

Лучани потерпають через хамство та образи комунальників

23 Квітня 2021 07:00
Коли лучани телефонують до жеків, то сподіваються на допомогу та підказку, але часто у результаті отримують хамське ставлення та навіть образи.

Про це під час засідання виконкому 22 квітня повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

У контексті розгляду питання «Про роботу ЖКП №3» мер звернувся до директора установи Руслана Юлдашева та решти очільників жеків.

«Хочу звернути вашу увагу на відношення працівників жеків до людей. Ми бачимо, що дуже часто є нарікання не лише на роботу жеків, а й на саме ставлення до лучан. Коли люди звертаються до вас особисто чи телефонують до майстра, вони мають отримати адекватну відповідь і допомогу, а не хамство та образи. Я вас дуже прошу звернути увагу на толерантне і нормальне спілкування із лучанами, які сплачують кошти за утримання своїх будинків», - наголосив міський голова.

Нгадаємо, у жовтні 2020 року керівника ЖЕКу № 3 Руслана Юлдашева вже хотіли звільнити через скарги на нього жителів будинків на проспекті Перемоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Отакої Показати IP 23 Квітня 2021 07:34
Закони читайте(Закон "Про ЖКГ").Немає ніяких жеків і утримання будинків,а є управління і управлінські компанія.В Луцьку цей Закон практично не діє,його попросту не виконують."Притягнули" одну компанію,яка і третини не робить того,що потрібно.Так,потрібні ОСББ,але конкуренція є запорукою руху вперед.
Отакої Показати IP 23 Квітня 2021 07:38
Був конкурс.Міська рада обирала кращих.То де вони?
Богдан Сташинський Показати IP 23 Квітня 2021 07:41
Це все упередженість та особисти мотиви по відношенню до директора ЖКП № 3. За обсягом виконаних робіт та результатами діяльності ЖКП № 3 кращий у місці. А директор Юлдашев на свому місці і це абсолютно об'єктивно. Треба дивитися з усіх ракурсів і давати достовірну інфу. На такій роботі не можна кожного ставити на табуретку і в ду...у цілувати ...
Олександр до Богдан Сташинський Показати IP 23 Квітня 2021 09:30
Юлдашева треба гнати, а не звіільняти. Він рахує себе князьком, не хоче вникати в проблеми, веде себе по хамськи.
До Богдана до Богдан Сташинський Показати IP 23 Квітня 2021 09:56
не смішіть , неодноразово зверталися до пана Юлдашева...., результат одні відмашки відписки. Жек №3 не здатен надати пряму відповідь куди пішли гроші сплачені жильцями за рік, а це не одна тисяча грн.
лучанин до Богдан Сташинський Показати IP 23 Квітня 2021 12:15
Цей хамло-барига давно повинен вулиці підмітати.
ігор луцький Показати IP 23 Квітня 2021 09:05
І ніхто його не звільнить.Все схвачено,за все проплачено.
Шо робити ? Показати IP 23 Квітня 2021 09:40
То є серйозно ! Але треба правду казати, шо посилають один одного і одні, і другі ! Але, блін, проблєма в тому шо ні один, ні другий туди не йдуть !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus