USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.55 10.66

Лучани, майно яких постраждало внаслідок ракетної атаки, отримають відшкодування. Перелік

Сьогодні 11:01
30 мешканців Луцької громади, майно яких постраждало внаслідок російської ракетної атаки, отримають матеріальну допомогу з міського бюджету.

Про це стало відомо 9 жовтня на виконкомі міськради. Члени виконкому розглянули проєкт про надання матеріальної допомоги населенню, майно якого постраждало внаслідок збройної агресії РФ.

Як вказано в супровідній документації до проєкту рішення, 17 та 29 вересня відбулися засідання комісії з питань виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії РФ, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд, за результатами яких складено протоколи.

«Жителі Луцької міської територіальної громади, майно яких постраждало внаслідок збройної агресії Російської Федерації, потребують фінансової допомоги для відновлення квартир та житлових будинків шляхом ремонту. Мета ухвалення рішення – надати одноразову матеріальну допомогу населенню, майно якого постраждало, доручити департаменту соціальної та ветеранської політики міської ради провести відповідні перерахування коштів», – зазначено в пояснювальній записці.

Урешті рішення було ухвалено. Отож, жителі Луцької громади зможуть завершити відновлення квартир та житлових будинків, які було пошкоджено, та продовжити їх безпечну експлуатацію.
Читати ще: Ракетна атака на Луцьк: із пошкодженого будинку на проспекті Відродження відселять щонайменше 10 квартир

Нагадаємо, 26 серпня близько 8:30 сталося влучання в багатоквартирний житловий будинок на одному з проспектів, у результаті чого пошкоджено майно громадян та споруду. Загинув 83-річний чоловік. Кількість осіб, які отримали тілесні ушкодження, збільшилася до шістьох.

Близько 10:00 у Луцьку втретє за ранок пролунали вибухи. Було пошкоджено ще один житловий будинок і господарську будівлю на околиці Луцька.

За процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus