USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.40 10.60

Лучани, майно яких постраждало внаслідок надзвичайної ситуації техногенного характеру, отримають матеріальну допомогу

19 Червня 2024 11:23
Вісім мешканців Луцька отримають одноразову матеріальну допомогу – від однієї до понад восьми тисяч гривень. Разом їм виплатять більш як 26 тисяч гривень.

Про це стало відомо 19 червня на виконкомі Луцької міської ради. Члени виконкому розглянули питання про надання одноразової матеріальної допомоги населенню, майно якого постраждало внаслідок надзвичайної ситуації техногенного характеру.

Як вказано в пояснювальній записці, жителі Луцької міської територіальної громади, майно яких постраждало внаслідок надзвичайної ситуації техногенного характеру, потребують фінансової допомоги для відновлення засобів обліку електроенергії, а також стін, дверей шляхом ремонту.

Читати ще: Уряд розширив перелік тих, хто може отримати виплати за смерть військових

Мета ухвалення рішення – надати одноразову матеріальну допомогу населенню, майно якого постраждало, доручити департаменту соціальної та ветеранської політики міської ради провести відповідні перерахування коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus