USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.46 10.58

Лучанці надали ордер на двокімнатну квартиру

17 Серпня 2020 16:26
Жительці обласного центру Волині надали ордер на двокімнатну квартиру.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 17 серпня.

Так, виконком виключив з числа службового житла ЛК ЖЕК № 8 ЖБК однокімнатну квартиру загальною площею 30,0 кв.м, в якій з 2016 року проживає Михалевич Олена Дмитрівна з сім’єю. В ЛК ЖЕК № 8 ЖБК Олена Михалевич працює 25 років.

Окрім того, виконком вирішив видати ордер Шваюк Тамарі Василівні на двокімнатну квартиру житловою площею 29,7 кв.м, що надана їй згідно з рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 27 червня 2002 року «Про заселення 88-квартирного будинку на Київському майдані, 6 та заселення вільних квартир» під розширення двокімнатної квартири, що належить Тамарі Шваюк на праві приватної власності.

Як пояснив начальник відділу реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства Геннадій Козюта, у 2002 році в рішенні прописали надання під розшиирення квартиру номер два. Натомість Тамара Шваюк проживає в квартирі три, тобто мова йде про дві квартири, які є суміжними.

«Людина стикнулася з тим, що постало питання приватизації, але ордер не видавався. Тоді рішення сформулювали не зовсім коректно, тому потрібно його виправити», - зазначив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus