USD 40.85 41.15
  • USD 40.85 41.15
  • EUR 40.85 41.30
  • PLN 10.00 10.25

Лучанку, яка виховує пʼятьох дітей, відзначать званням «Мати-героїня»

19 Червня 2024 17:56
У Луцьку жінку, яка народила шістьох та виховала п’ятьох дітей, представлять до відзначення почесним званням «Мати-героїня».

Про це стало відомо 19 червня на виконкомі Луцької міської ради.

Громадянка Дахнюк Лариса Миколаївна зі встановленим пакетом документів звернулася до департаменту соціальної та ветеранської політики Луцької міської ради про підготовку клопотання перед Президентом України про присвоєння їй почесного звання «Мати-героїня».

Лариса Дахнюк має середню спеціальну освіту, на сьогодні не працює, займається веденням домашнього господарством, доглядом за дітьми. Народила шістьох і виховує п’ятьох дітей.

Нагадаємо, клопотання про присвоєння Президентом України почесного звання «Мати-героїня» порушується виконавчим комітетом Луцької міської ради та подається у Волинську обласну державну адміністрацію для подальшого вирішення.

Тому члени виконкому рекомендували для представлення до відзначення почесним званням «Мати-героїня» Ларису Дахнюк – за внесок у справу виховання дітей, підвищення авторитету української родини та самовіддану материнську працю.

Читати ще: Дев'ять горохівчанок отримали звання «Мати-героїня»

Департаменту соціальної та ветеранської політики міської ради доручили підготувати відповідні документи про представлення до нагороди та направити їх Волинській облдержадміністрацїі для подальшого вирішення питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus