USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Лучанку, яка торгувала наркотиками, посадили на чотири роки

5 Червня 2023 21:35
Чотири роки за ґратами проведе лучанка, яка продавала наркотичні речовини. Також у неї конфіскували усе майно.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

З матеріалів справи відомо про два епізоди продажу наркотиків лучанкою Кристиною Г. Торік 8 листопада під час проведення правоохоронцями оперативної закупки жінка за 700 гривень збула психотропну речовину PVP легендованій особі. Ще один випадок трапився 23 лютого – цього разу лучанка продала наркотики тій же особі за тисячу гривень.

Своїми діями вона вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст.307 КК України. Про неї відомо, що вона незаміжня та має двох дітей.

Під час розгляду справи Кристина Г. визнала свою вину, зазначивши, що збувала наркотики на прохання співмешканця. Вона просила суворо її не карати, оскільки усвідомила незаконність своїх дій, а злочини вчиняла через тяжкі особисті та сімейні обставини.

Врахувавши обставини справи, суд призначив їй покарання у виді чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією усього належного їй майна.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus