USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.75 10.93

Лучанка здобула титул чемпіонки світу з козацького двобою

21 Вересня 2024 21:36
Спортсменка з Луцька Алла Гаврилюк в складі збірної команди України з козацького двобою здобула титул чемпіонки світу – 2024. На нагородження Алла вийшла з прапором України, підписаним бійцями 53 батальйону 100 ОМБР. Чемпіонат Світу з козацького двобою проходить в Чеському місті Хомутов в рамках Всесвітніх ігор бойових мистецтв.

До складу збірної команди України увійшли спортсмени-представники різних Клубів та команд нашого регіону:

– ДЮСШ «Динамо-Прайд»

– Бійцівський Клуб «BUSHIDO»

– Духовний спортивний Клуб прикладного рукопашу «Інсайт»

– Волинський обласний спортивний Клуб «Магістр»

– Спортивний Клуб «Воїн»

– Спортивний Клуб «Фенікс»

«Змагання проходять у кілька етапів: впродовж кількох днів спортсмени змагаються у різних розділах, в кожному з яких учасники можуть отримати титул переможця чи призера світової першості. Це дуже добре для спортсмена, оскільки до змагань такого рівня бійці готуються цілий рік. Якщо щось не вийшло в одному розділі, завжди є шанс показати себе в іншому! Нам, як носіям української культури і традицій бойових мистецтв, дуже важливо брати участь та перемагати в таких міжнародних стартах!» – розповідає голова Волинської обласної федерації козацького двобою, перший заступник голови Волинської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Олександр Кулаков.

Читати ще: У неділю на кілька годин перекриють центр Луцька

Цьогоріч чемпіонат зібрав 1880 учасників з 33 країн світу. Одна з найчисельніших зарубіжних команд – команда Сполучених Штатів Америки.

В перший день змагань волиняни здобули 5 золотих, 6 срібних та 8 бронзових нагород.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus