USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Лучанка здобула перемогу на Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування

27 Квітня 2018 12:12
Чергові старти чемпіонату України зі спортивного орієнтування відбулися у місті Олешки Херсонської області 19 – 22 квітня.

Про це інформує міський центр туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради.

Волинську область представляли 4 спортсмени з Луцька: директор міського центру туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради Андрій Єрко та вихованки цього центру – Ольга Гупало, Мельник Христина, Микитюк Яна. Всі вони повернулись з медалями різного ґатунку.

Золотий хет-трик зробила Ольга Гупало (тренер Дмитро Петрочук, Лучко Олена). Серед 28 дівчат у своїй віковій групі, вона тричі була переможцем на різних дистанціях. У складі естафетної команди, разом зі своїми подругами по команді Мельник Христиною (тренер Войтович Василь) та Микитюк Яною (тренер Волинець Ярослав), виборола срібло, пропустивши вперед команду-господарів. У віковій групі кому за 35 років, Єрко Андрій (тренер Черчик Олег) був срібним та бронзовим призером чемпіонату.

Також зазначимо, що це був 2-й етап відбору на чемпіонат Європи, який відбудеться влітку в Болгарії і Ольга Гупало достроково здобула право на місце у юнацькій збірній України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дмитро Петрочук Показати IP 28 Квітня 2018 19:53
Молодці!!! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus