USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.30 10.60

Лучанка з клубу «Борець» – чемпіонка України з дзюдо. Фото

27 Лютого 2023 15:49
Чергова перемога луцького клубу «Борець»: на Чемпіонаті України з дзюдо серед кадетів до 18 років Ангеліна Онопрійчук виборола золото, а Євген Макаров здобув бронзу.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила тренерка спортсменів Аліна Бондарєва.

Ангеліна Онопрійчук виступала на змаганнях у ваговій категорії 40 кілограмів, а Євген Макаров – у ваговій категорії 81 кілограм.

Загалом в Чемпіонаті України з дзюдо серед кадетів до 18 років, який відбувся у Львові, взяли участь понад п’ятсот спортсменів із 23 регіонів країни.
Завдяки перемозі Ангеліни Онопрійчук волинянки посіли третє командне місце серед жінок.

За підготовку чемпіонки України з дзюдо серед кадетів до 18 років Ангеліни Онопрійчук у ваговій категорії 40 кілограмів тренерка Аліна Бондарєва також отримала нагороду від президента Федерації дзюдо України Михайла Кошляка.
Читати ще: На міжнародному турнірі в Токіо виступили сумоїсти з Луцька. Відео

«Ці змагання дуже важливі для нас, тому що дзюдо – це олімпійський вид спорту, і ми мріємо потрапити на цьогорічний Чемпіонат Європи, який відбудеться в чеському місті Теплиці. Спортсмени клубу «Борець» на максимум викладаються на тренуваннях і роблять усе можливе та неможливе задля перемоги», – наголосила тренерка Аліна Бондарєва.

Нагадаємо, Євген Макаров – учень Луцького ліцею № 28, а Ангеліна Онопрійчук – учениця Луцького ліцею № 26.

Раніше спортсмени в результаті поєдинків на всеукраїнських змаганнях увійшли у збірну команду України з боротьби самбо та представлятимуть нашу державу на Чемпіонаті Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus