USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

Єдина українка: лучанка Яна Беломоіна здобула право змагатися на Олімпійських іграх в Парижі

30 Травня 2024 18:52
Вдруге поспіль Україна матиме лише одну представницю у велосипедному спорті з маунтенбайку на Олімпійських іграх. І це лучанка Яна Беломоіна. Українська жіноча команда посіла 17 місце, що дозволить Беломоіній виступити у Франції.

Про це інформує Волинська обласна школа вищої спортивної майстерності.

"На Олімпіаді-2020 виступила Яна Беломоіна, посівши восьме місце. Вона ж загалом змагалася на трьох Олімпійських іграх. І знову спортсменка ВОШВСМ Яна Беломоіна здобула за світовим рейтингом ліцензію на участь у ХХХІІІ Олімпійських іграх в Парижі. Вітаємо Яну та її тренерів", – йдеться в повідомленні.

Читати ще: «Мрію здобути медаль Олімпіади», – Яна Беломоіна про старт сезону, війну та російських спортсменів. Інтерв’ю

Літні Олімпійські ігри-2024 відбудуться у Франції з 26 липня по 11 серпня. На змаганнях буде розіграно 329 комплектів нагород у 32 видах спорту.

До слова, у травні Яна Беломоіна успішно виступила на міжнародних змаганнях з велосипедного спорту МТБ XCO Kamnik у Словенії. На першості, яка відбулася 19 травня, українка була найкращою у гонці крос-кантрі серед жінок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus