USD 41.20 41.70
  • USD 41.20 41.70
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Лучанка потрапила до Книги рекордів України, опублікувавши 365 віршів за рік

2 Листопада 2021 09:12
Лучанка Наталя Прокопук стала рекордсменкою Книги рекордів України. Протягом 365 днів вона публікувала у соцмережі власні вірші. До цього подібної номінації у Книзі рекордів України не було.

Про це розповіла Суспільному Наталя Прокопук.

«Я задумалася перевірити себе на дисциплінованість і влаштувати собі творчий марафон», – каже рекордсменка. Авторка сама собі дала слово, що на сторінках Фейсбуку протягом року щодня буде публікувати свої вірші.

«Я зателефонувала в Книгу рекордів України з запитом щодо реєстрації такого досягнення. Підсиливши цим ще більшу відповідальність перед людьми, які знали про мою ціль», – додає лучанка. Рекорд зафіксували 30 жовтня.

Як розповіла, щодня продукувати вірш було непросто та, заявивши про свої наміри, не мала права відступати.
«Я шукала натхнення у кожному прожитому дні. Я черпала його з середини себе. Мої близькі мене підтримують в усіх починаннях, а це вже привід, незважаючи ні на які обставини, рухатись до своєї мети без зупинки», – каже жінка.


Авторка додає, що протягом 365 днів у неї не було бажання пропустити хоча б один день творчого марафону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 2 Листопада 2021 10:48
Крім глибокої думки, якщо вона там є, у віршах має бути також рима! Нормальна, а не рядок через три. Цікаво було б почути думку про дану поезію, скажімо, від Ліни Костенко!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus