USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.30 10.55

Лучанам, постраждалим від вибуху гранати, нададуть допомогу з міського бюджету

12 Липня 2024 09:33
Лучанам, які постраждали від вибуху гранати на вулиці Ковельській 7 липня ввечері, буде надано допомогу з міського бюджету на компенсацію лікування та реабілітацію у розмірі від 20 до 30 тисяч гривень кожному, на загальну суму 100 тисяч гривень.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук у Фейсбуці.

Станом на сьогодні, одна потерпіла все ще знаходиться в реанімації, двоє – у відповідних відділеннях лікувальних закладів, а одна потерпіла виписана з лікарні. Ще одній жінці, що проживає в Рожищенському районі, надано медичну допомогу на місці, вона відмовилась від госпіталізації.

Ввечері 7 липня на Ковельській у Луцьку прогримів вибух. Як розповіли свідки події, на дорозі стався конфлікт. Один із учасників, 35-річний житель Луцького району, кинув гранату на проїжджу частину. Його затримали і обрали запобіжний захід – 60 днів арешту без права внесення застави.

Читати ще: «Ледве ходжу, онук у лікарні», – лучанка, яка постраждала від вибуху гранати на Ковельській

Внаслідок вибуху постраждало п’ятеро людей, двоє перебували у реанімації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus