USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.46 10.64

Лучан попереджають про зміни на тролейбусних маршрутах через вимкнення електроенергії

29 Листопада 2022 09:15
У зв'язку з плановим та аварійним вимкненням електроенергії 29 листопада з 10 год. і до початку подачі електроенергії (орієнтовно близько 17 год.) вихід і рух тролейбусів по маршрутах відбуватиметься зі змінами.

Про це повідомили у Луцькій міській раді.

Сьогодні тролейбуси курсуватимуть наступним чином:

маршрут №1 “СКФ “Україна” – Карбишева” (5 тролейбусів): ЛПЗ – Гнідавська – Волі – Рівненська – розворот біля готельно-ресторанного комплексу “Околиця” та в зворотному напрямку;

маршрут №2 “Новий ринок – Карбишева” (6 тролейбусів): рух припиняється з 10:00 і буде відновлено після подачі електроенергії (4 тролейбуси);

маршрут №3 “Лісництво – с. Гаразджа” (1 тролейбус): Лісництво – Ковельська – Волі – Рівненська – розворот біля готельно-ресторанного комплексу “Околиця” та в зворотному напрямку.

маршрут №4 “Залізничний вокзал – Вересневе” (2 тролейбуси) – без змін;

маршрут №4-а “Залізничний вокзал – Вересневе” (через Потебні, 1 тролейбус) – без змін;

маршрут №5 “Цегельний завод – Карбишева” (2 тролейбуси): Дубнівська – Волі – Винниченка – Грушевського – Залізничний вокзал та в зворотному напрямку.

маршрут №12 “Володимирська – Карбишева” (2 тролейбуси): Володимирська – Ковельська – Глушець – Паркова – Волі – Драмтеатр – Хмельницького).

маршрут №15 “ЦУМ – Молоді – ЦУМ”: рух припиняється о 10:00 і буде відновлено після подачі електроенергії (4 тролейбуси);

маршрут №15-а “ЦУМ – Молоді – ЦУМ”: рух припиняється о 10:00 і буде відновлено після подачі електроенергії (4 тролейбуси).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus