USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Лучан кличуть на велоекоквест

31 Травня 2017 16:55
Екологічний квест «Сім кроків для збереження клімату» у рамках міжнародної кампанії «Міста для життя» відбудеться у суботу, 3-го червня, в Луцьку.

Організатор – ГО «Екологічний рух «Твоя земля» - запрошує до участі всіх, хто любить їздити на велосипеді, а також турбується про екологічний стан рідного міста.

Учасникам квесту слід приїхати на ровері й отримати можливість:

- зробити благородні справи;

- дізнатися про екологічні показники Луцька;

- повправлятися у розв’язанні задачок на екологічну тематику;

- продемонструвати вміння пересуватись екологічним транспортом;

- розширити знання про проблему зміни клімату та її наслідки;

- дізнатись про шляхи вирішення проблеми зміни клімату в щоденному побуті;

- познайомитися з цікавими людьми та отримати купу позитивних емоцій!

Решта – секрет, бо це квест, кажуть організатори.

Попередня реєстрація обов’язкова за посиланням.

З питаннями звертатись до Олександри (066) 781-91-90.

Організатор у Луцьку: ГО «Екологічний рух «Твоя земля».

Партнери: Географічний факультет та Центр екологічної освіти та культури СНУ імені Лесі Українки, відділ екології Луцької міської ради, Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства, ТМ «Біопроферм», Луцький зоопарк, Молодіжний центр Волині, Благодійний фонд «Журавлина».
День Дій - низка подій, які в червні 2017 року об’єднають 11 міст України в рамках міжнародної кампанії «Міста для життя». Основна ідея - донести до місцевих жителів необхідність взаємодіяти з владою стосовно проблем змін клімату, а також показати, що громадськість має вплив, від слів до дій!

«Міста для життя» - міжнародна кампанія, мета якої об’єднання кліматичних активістів і ініціатив, сприяння прийняттю та реалізації довгострокових кліматичних стратегій в містах Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії. Нині кампанія реалізовується в таких містах, як Могильов (Білорусь), Санкт-Петербург (Росія) і Київ (Україна). В рамках Днів Дій до кампанії приєднаються також Бішкек (Киргизстан) і Кутаїсі (Грузія). Ініціатор кампанії - міжнародна організація 350.org.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus