USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У Луцьку медпрацівників довозитимуть до місця роботи за спеціальними пропусками

18 Березня 2020 11:34
У зв’язку із припиненням руху громадського транспорту на території Луцька, міська влада спільно із перевізниками виділить декілька автобусів, які могли б довозити медичних працівників до місця роботи за спеціальними пропусками. Також при міській раді створять волонтерський центр для підтримки й допомоги людям з інвалідністю (особливо з ураженням опорно-рухового апарату та інших видів інвалідності, що не дає можливості вийти з помешкання й вирішити базові побутові проблеми), одиноким пенсіонерам та всім, хто гостро потребує допомоги

Про це стало відомо під час засідання виконкому сьогодні, 18 березня.

Як повідомив повідомив виконувач повноважень Луцького міського голови, Григорій Пустовіт, вчора, 17 березня, відбулася спільна зустріч представників влади із головними лікарями усіх лікарень – обласних і міських.

«У нас сьогодні буде інформація, скільки медичних працівників потребують довозу до місця роботи. Ми сподіваємось на співпрацю з перевізниками, на їхнє розуміння, будемо сподіватися, що вони почують нас і виділять автобуси на ці маршрути. Ми пустимо автобуси за кошти з міського бюджету, але туди зможуть увійти лише ті люди, які матимуть пропуски. Щоб доїхати до лікувального закладу. Питання не в зупинці транспорту, а у зменшенні контактів. Іншого виходу, як зупинка транспорту, на сьогодні немає. Залишайтесь вдома, не виходьте без потреби, не відвідуйте своїх старших батьків, бо допомагаючи їм, ви можете принести інфекцію, якщо, не дай Бог, її десь підхопили. Давайте берегти старших людей», - наголосив Григорій Пустовіт.

Разом із тим радник міського голови Ігор Поліщук зазначив, що рішенням виконавчого комітету міської ради прийнято рішення про повне призупинення роботи громадського транспорту в місті Луцьку з завтрашнього дня.

«При міській раді буде створено волонтерський центр для підтримки й допомоги людям з інвалідністю (особливо з ураженням опорно-рухового апарату та інших видів інвалідності, що не дає можливості вийти з помешкання й вирішити базові побутові проблеми), одиноким пенсіонерам та всім, хто гостро потребує допомоги. Суворе дотримання карантину, максимально можлива самоізоляція, милосердя й турбота один про одного допоможуть нам подолати цю проблему, тільки разом ми зможемо перемогти коронавірус», - наголосив депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанка Показати IP 18 Березня 2020 11:44
Ну і правильно нема чого швендяти без потреби
Варус Показати IP 18 Березня 2020 19:18
За що тоді жити платити комуналку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus