USD 41.10 41.45
  • USD 41.10 41.45
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.43 10.58

Ловлять п’яним вдруге за рік: у Луцьку водій отримав штраф і позбавлення прав

Сьогодні 07:14
На 34 тисячі гривень оштрафували керманича, який біля Луцька їздив п’яним у комендантську годину. Крім того, його на три роки позбавили водійських прав.

Про це йдеться в постанові Луцького міськрайонного суду.

Інцидент стався після опівночі 19 липня 2024 року в селі Прилуцьке Луцького району. Поліцейські спинили Руслана Я., який керував автомобілем Opel Omega в стані алкогольного сп’яніння. Огляд проводився в медичному закладі КП «ВОПЛ м. Луцька», де й підтвердили вміст алкоголю в крові.

Згодом з’ясувалося, що чоловік вчинив таке правопорушення вдруге за рік. У червні постановою Залізничного районного суду м. Львова керманича оштрафували на 40 800 гривень з позбавленням водійського посвідчення на шість років. Тоді його судили за трьома статтями КУпАП.

Читати ще: Дав три тисячі, щоб не карали за нічну п’яну їзду: у Луцьку оштрафували водія

На судове засідання в Луцьк порушник не з’явився, хоча його належним чином повідомляли про дату та місце розгляду справи.

Його дії кваліфікували за ч.2 ст.130 КУпАП, тобто як керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп`яніння. Вина також підтверджується протоколом, постановою про притягнення особи протягом року до адмінвідповідальності, відеозаписом з місця події.

Суд визнав Руслана Я. винним та призначив 34 тисячі гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus