USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Ловіть літній сонячний вайб від Арсена Мірзояна: музикант знову їде на Волинь з концертом

9 Липня 2024 07:15
У заміському комплексі Gosti, що неподалік Луцька, 12 липня знову виступить талановитий український артист, улюбленець публіки Арсен Мірзоян.

Глядачів чекає дві години шаленого драйву, справжньої чоловічої лірики, фантастичної атмосфери просто неба і найулюбленіших пісень.

«Сталевий голос України», а саме так називають Арсена Мірзояна, давно став символом мужності і романтизму на українській сцені.

У своїх піснях співак відверто ділиться особистими історіями та надихає на любов, вчинки, справжність. Його красивий тембр і чоловічий шарм не залишають байдужим, глибокі і чесні пісні з чоловічим характером одразу западають у серце, а живі виступи не просто запам’ятовуються, а раз і назавжди полонять, даруючи відчуття приємного шоку і ейфорії. То ж до теплої літньоЇ зустрічі, як завжди, особливої у заміському комплексі Gosti!" – запрошують організатори.
До слова, від самого початку війни, з 2014 року, Арсен їздить на фронт, підтримуючи наших воїнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus