USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.74

Ломаченка відсторонили від боксу на невизначений термін

17 Грудня 2021 15:36
Українського боксера Василя Ломаченка відсторонили від боксу на невизначений термін, пише УНІАН.

Василь Ломаченко переміг ганця Річарда Коммі у поєдинку за чемпіонський титул WBO Inter-Continental в легкій вазі.

Поєдинок тривав усі 12 раундів, Ломаченко здобув перемогу одноголосним рішенням суддів, а у відповідь практично нічого не пропустив. Лише 12% ударів Коммі виявилися точними.

Тим не менш, атлетична комісія вирішила відсторонити українця на невизначений термін. Причини такого рішення поки невідомі. Відзначимо, що і по Коммі прийнято таке ж рішення.

Відсторонення боксера після бою звичайна практика, якщо він побував в нокдауні або був нокаутований, щоб поберегти здоров’я спортсмена.

Наприклад, після бою Ф’юріВайлдер обидва боксери були відсторонені, так як побували в нокдаунах, а американець до того ж програв нокаутом. Британець вже своє відсторонення відбув, а Вайлдеру заборонено повертатися на ринг до квітня наступного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 17 Грудня 2021 17:27
Якось пофіг на цього ватніка
булгаков до Лучанин Показати IP 17 Грудня 2021 17:57
то чего вы тут читаете про него?
Наталя Павліченко Показати IP 17 Грудня 2021 22:11
Організована деструктивна робота ординців в українському спорті, культурі та освіті породжує морально зкалічених індивідів з Українським паспортом і громадянством роССії. Наша русофобія все ще недостатня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus