USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

Людям з інвалідністю дозволять витрачати «ковідну тисячу» на ліки

7 Лютого 2022 18:15
Цього тижня програму «єПідтримка» щодо придбання ліків буде розширено на осіб з інвалідністю I та ІІ груп.

Про це йшлося на селекторній нараді в Офісі президента України, пише УНІАН.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що цього тижня уряд ухвалить рішення про розширення ініційованої президентом програми «єПідтримка»: окрім людей, старших за 60 років, купувати ліки за надані державою кошти зможуть і особи з інвалідністю I та ІІ груп. Також найближчим часом з’явиться можливість витрачати 1 тис. грн на комунальні послуги.

Загалом, за його словами, в межах програми «єПідтримка» українцям перераховано 7,8 млрд грн.

Прем’єр-міністр дав доручення Міністерству фінансів зробити прогноз виплат за бустерну вакцинацію.

Нагадаємо, 19 грудня 2021 року запрацювала державна програма «єПідтримка», що передбачає виплату тисячі гривень громадянам, які пройшли повну вакцинацію проти COVID-19. Кошти може отримати кожен громадянин України, який досяг 18 років і має у «Дії» зелений COVID-сертифікат вакцинації.

Уряд 19 січня 2022 року ухвалив рішення про розширення цієї програми. З 24 січня громадяни, яким виповнилося понад 60 років, зможуть витратити «1000 грн за вакцинацію» на покупку медикаментів.

7 лютого набула чинності постанова уряду, яка розширює дію державної програми «єПідтримка» про виплату тисячі гривень за повну вакцинацію проти COVID-19 на підлітків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus