USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

«Людей, як у Прип'яті»: нові фото Донецька

26 Грудня 2018 13:38
В окупованому Росією Донецьку порожній залізничний вокзал та його околиці: замість поїздів там поставили патрулі. На це звернув увагу блогер під ніком Фашик Донецький, опублікувавши відповідні фотографії на "Обозревателе".

"С*ка, людей, як у Прип'яті: залізничний вокзал є, каси є, але поїздів немає. Нікуди поспішати, потяги приїхали. Замість поїздів тепер російські танки, а залізничний вокзал — це так, залишки колишньої цивілізації", — написав він.

При цьому блогер зазначив, що центр Донецька, як картинка — "місто вилизане й доглянуте".

"Тільки Донецьк — це не тільки центр, 20-25 хвилин на маршрутці і ти на залізниці. Але на залізниці замість поїздів патрулі. Замість шуму поїздів — шум бою у районі Пісок, ДАПу або Авдіївки. Спасибі тобі, РФ, за те, що звільнила", — наголосив він.

Фашик Донецький додав, що на Новий рік у Донецьку більшість людей буде сидіти вдома, щоб не потрапити під роздачу від патрулів, але це за умови, що окупанти комендантську годину скасують.

"Але повернемося до Донецька, який бурхливо розвивається. Як видно за фото — залізниця міста здохла. Поїзди здохли. Торгівля біля залізниці теж здохла фактично. Транспортна розв'язка теж у гостях у Задорнова й Сталіна. У цьому винні не американці, ні. Вся вина на російських визволителях. Зате бандер нема. Хоч це тішить", — сказав блогер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
z Показати IP 26 Грудня 2018 16:51
В 5 ранку він там ведмедів хотів побачити?
Вата згинь до z Показати IP 26 Грудня 2018 17:35
В 5 ранку ще темно дурню!
Анонім Показати IP 27 Грудня 2018 13:43
Що хотіли те й мають.
Українець Показати IP 27 Грудня 2018 18:46
Спокійно розмовляєте російською,отримуєте "великі" пенсії в рублях,поклоняєтесь кірілу,путіну,"вільні"люди в "вільній" республіці.Шахтар ще візьміть назад в придачу,може кубань і анджі до вас приїде.Кому ви потрібні,ідіоти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus