USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Любив життя і людей: у Ратному попрощалися із захисником Ігорем Колотюком

Сьогодні 11:12
Ратнівська громада попрощалася з вірним сином українського народу, жителем селища Ратне, старшим солдатом в/ч А 4056 Колотюком Ігорем Володимировичем.

Про це повідомили в Ратнівській селищній раді.

Людина з великим серцем, відкритою душею та щирістю у вчинках, з великою любовʼю до людей і до життя. Представник найгуманнішої професії, педіатр, він зцілив не одне дитяче життя, допоміг не одному хворому. Палкий патріот своєї Батьківщини, він без вагань став на захист рідної землі. Учасник АТО, військовослужбовець ЗСУ, Ігор Володимирович щиро вірив у Перемогу, але сам, на жаль, не дожив до цього дня. Війна вбивала поступово… 2 вересня після важкої тривалої хвороби серце захисника перестало битися.

Людське море і море живих квітів – мужньому і відданому Захиснику, воїну, який з честю виборював право наших дітей жити у незалежній Україні.

Востаннє захиснику віддали військові почесті залпами почесної варти на Алеї почесних поховань селища.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним воїна. Вічна пам’ять, честь та шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus